Skip to content Skip to footer

Ето това сме ние – семейство Теодора, Рая и Светослав Титови

Теодора Титова

Теодора Титова – или както всички я знаят – Теди. Теди е кулинарен блогър, създател на съдържание, пътешественик и страхотна майка и съпруга. Тя е създателя на „Домашни вкусотии” и всичко свързано с това – сайта domashivkusotii.com, групите във фейсбук „Домашни вкусотии с Теди Титова” и „Сготвено с Домашни вкусотии”. Също така има страница във фейсбук, може да я срещнете и в Инстаграм и Тик-ток, но да не Ви отегчавам, най-важното е, че тя е невероятна жена и човек, без който ние – останалите членове от семейството не можем, защото просто сме безпомощни.

Светослав Титов

Светослав Титов – това съм аз. Не толкова интересен, юрист, бивш разследващ полицай – настоящ адвокат. С уникална жена до себе си и любознателно и възпитано дете – почти тийнейджър. Подкрепящ съпругата си във всяко начинание. Също така, за себе си мога да добавя, че обичам историята и всичко свързано с нея, затова и не беше трудно да се разпали страстта ми към пътешествията. Благодарение на тях, се докосвам до местата, за които съм чел и виждал по любмите ми предавания. В този сайт ще се опитам да разгърна и повече от себе си, или иначе казано - ще разберем дали ставам за разкавач на историии.

Рая Титова

Рая Титова – или както обичам да казвам – „Нашия продукт”. Рая е най-доброто от нас двамата и нашето Щастие. Рая е ученичка, прилича на баща си, има добротата на майка си и също като тях, обича да пътува и открива нови светове. Ще намерите и нейните преживявания тук.

Ами това е накратко за нас – семейство Титови.

Ако останете тук и Ви е интересно – ще ни опознаете още много по-добре. Пътуваме от години и решихме, че вече е време за отделен сайт, в които да опишем пътуванията и приключенията ни, кулинарните ни премеждия и опит, придобити в други държави и дестинации. Ще се опитаме тук, да напишем и покажем всичко, което сме видели и преживели по време на нашите турове в чужбина и България. Така, че настанете се удобно и приятно четене!

Може да се свържите с нас в полето Контакти или в социалните мрежи.
Задавайте въпросите си, ние ще съдействаме и отговаряме.